Příprava tratí

14.11.2014 19:15

Během měsíce října parta nadšenců, kteří rádi běhají na lyžích, připravovali plánované tratě v okolí Golfu, Nimroda a Kladské pro běžecké lyžování. Celkem odpracovali mnoho hodin hlavně při zemních pracích, odstraňování vysoké trávy a prosvětlování cest (prořezávaní větví). Tratě jsou tak připraveny na první sníh a čekají na všechny vyznavače tohoto bílého sportu.

Pevně věříme, že také  město Mariánské Lázně, Lesy ČR , CHKO Slavkovský Les, vlastníci pozemků a hlavně počasí podpoří jejich snahu a všechny plánované a oblíbené tratě budou krásně upravované a hojně navštěvované. 

Nadšené lyžaře (hlavně děti) pak zveme na pravidelné „tréninkové“ středy, kde si můžou vyzkoušet techniku běžeckého lyžování pod vedením Marka Petruše (bývalý trenér mládeže TJ Dukla Liberec) nebo Karla Tenglera (dlouholetý vynikající závodník) a proniknout tak do tajů tohoto sportu. Sraz bude vždy ve středu a v pátek v 15:00 na parkovišti u klubovny Golfu s vlastním lyžařským vybavením. Pro bližší informace o trénincích a stavu tratí můžete sledovat www.skinordicml.webnode.cz .