zhodnocení účasti dětí na závodě Okolo pramenů a další závody

01.02.2012 10:09

Blahopřeji všem dětem ke skvělým výkonům, které v "dresu" Ski Nordic předvedly v nedělním závodě! Tratě byly těžké, takže i dojetí do cíle bylo úspěchem.

Suverénní vítězství Vojty v málo obsazené kategorii starší žáci potěšilo, ale všechny překvapil v následném závodě na 10 km výborným časem a 2.místem mezi dorostenci. Ani mezi muži by se neztratil! Na bronzovou medaili dosáhla po souboji na cílové rovince v těžké konkurenci Marťa. S malým odstupem za ní doběhla na 5.místě Linda, a na 6.místě Tereza. V kategorii nejmladších žaček má Maruška 4.místo, Kačka 6.místo. Mezi nimi přiběhl mezi kluky na 5.místě Tomáš. V nejvíce obsazené kategorii púro Vašíka medaile nezbyla, ale za 4.místo a předvedný výkon zaslouží pochvalu.

Kdo by měl zájem o další závody, tak v neděli 12.2.2012 na Božím Daru jsou dětské závody v rámci Karlova běhu se všemi atrakcemi, které k velkému závodu patří. Zatím jsou přihlášeni Vojta, Vašík, Maruška.

Zítra 2.2.2012 se na Silberhütte konají školní česko-německé závody. Školu JIH tam budou reprezentovat Vašík, Marťa a Linda. Držíme palce!